Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

menangi 17 hadiah kecantikan yang hebat! klik sekarang!!

Followers



Playground Cravings

nikon d90

brand new handbag

brand new purse

brand new shoes

bubbleflop

baju for wedding jua

2011 mid year bandung trip

2011 1st quarter langkawi trip

savings for my BIG day


Sunday, January 16, 2011

stay tuned with momoplayground ♥♥

helo peeps
bercuti jap dari join GA...
sebab?
tengah maintaining website
yepp! im coming out with my new blog ^^
and it's for GA only
tamo campur-campur dah.
rasa macam tak bes bila rojak ngan personal blog...
so, stay here and do go away ;)

http://www.stormforce31.com/wximages/StayTuned-776450.jpg

Friday, January 14, 2011

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010

salam bloggers..
jom join GA Gaban's Lovely Craft & Embroidery ni
hadiah sangat masyuk!
nak join klik sini
GA tamat pada 15 jan 2011


dan ye, sape-sape ada nak tempah sulaman baju kurung dan towel boleh jenguk ke blog sebelum tu kita terjah dulu cik puan gaban ni
ni antara contoh design sulaman untuk baju kurung
pilihla yang mana berkenan ;)

Corak 1
Corak 1

Corak 2
Corak 2

Corak 3
Corak 3

Corak 4
Corak 4

Corak 5
Corak 5

harga untuk sulaman adalah seperti berikut:
Baju Kurung Dewasa - RM30.00 ke atas
Sulam Lengan sahaja - RM15.00 ke atas
Sulam Lengan & Bawah Baju - RM45.00 ke atas
Tidak termasuk kos penghantaran

camne nak kontek cik gaban ni?
kol now! kol now! atau email je kat sini:

Gaban's LCE
0135767069 (SeNeeyah)

mymy2003@gmail.com

untuk GA,
Hadiah pertama untuk sorang pemenang
Sulaman percuma pada baju kurung, lengan & bawah baju sahaja



hadiah kedua untuk 3 orang pemenang
sulaman tuala


(yang ni miera suka giler!!^^)


Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest

jom share tips belajar korang kat contest mi
untuk join klik sini



tips belajar miera
1. bangun awal pagi
2. baca doa dulu - WAJIB! semoga ilmu yang kita pelajari diberkati dan kita terang hati untuk menerima ilmu tersebut
3. banyakkan latihan and jawab past year exam
4. buat notes yang cantik-cantik,kalerful, ada drawing.mesti tertarik nak baca
5. buat jalan cerita untuk sesuatu term atau maksud supaya lebih senang ingat
menghafal-kaitkan term-term rumit dengan something yang real in life
6. study group.anda tak leh belajar sorang-sorang
7. jangan malu bertanya kalo tak paham.bersoal jawab dengan lecturer dan classmate

haha.skemanye ayat!
tak caya boleh cakap camni (blushing daa...^^)

contest berakhir pada 15 jan 2011

GIVEAWAY BY CIK PUAN NETTY

punya cerita tentang subjek kegemaran di sekolah menengah untuk dikongsikan?
jom join GA ni!
GA tamat pada 15 jan 2011
untuk join klik sini



subjek apa yang korang suka masa sekolah menengah dan kenapa?

subjek kegemaran miera adalah pendidikan jasmani dan kesihatan especially kelas renang sebab
1. dapat curi masa kelas add math.(tak minat add math masa form 4 punya pasal) lepas pjk kelas add math.tapi selalunya cikgu add math akan menyambut kedatangan kitorang yang lambat ni ngan muka bengang. selalu kot macam tu.haha! sori-sori.
2. dapat menayangkan dan menggayakan swimwear sambil berposing ala-ala model majalah mangga.hahaha! buruk nak mampos XD
3. dapat main air, belajar berenang...^^ tapi sampai sekarang pon tak reti-reti.haih..

itu je.hopefully penyertaan miera diterima ^^

Thursday, January 13, 2011

GOJESH IN ORANGE CONTEST !!!

helo bloggers!
jom ramai-ramai meriahkan contest ni
untuk join klik sini


miera pertaruhkan pix ni
al-kisah mula-mula tak jadi nak join contest ni sebab macam tadek je baju kaler oyen..n then teringat pix ni..terusla selongkar ^^
oh, saya bukan artis ye jauh sekali pandai bermain gitar.propa je tu.haha! ia semata-mata untuk bergambar XD
pix ni taken inside music studio in uthm.dat day kitorang kena perform untuk satu subjek ni.lupe subjek ape.lecturer cakap korang wat la camne pon, asalkan guna instrument yang ada and jadi bunyi.kemain agi berentap dan ia sangat fun!!! tapi, tak menang pon..haha!

btw, my fav kaler dulu, kini dan selamanya tentula purple
^^

miera tag
ieyda
vee
bya
ain
mimie
elisa

GA berakhir pada
14th jan 2011

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite

miera da join contest ni!
anda bila lagi?
nak join klik sini

miera join KATEGORI ADULTS
ni haa gambarnye..^^

wif our 100th days anniversary cake...ari tu boyfie merajuk.dia memang tamo kuar.tapi miera insist gak suh kuar sebab da plan untuk special day ni..he was suprising dengan benda ni and tak expect yang me plan all of this..dan saya sangat sukakannya cos ia menjadi XD..miera tengah tak redi lagi amek gambar.tetiba di snap.btw, i think it is cun bcos its candid! ^^


contest tamat pada 14th jan 2011

Jom Join Contest Tiqaa Wonderland !

asyik join GA je, miera join contest plak
korang nak join klik sini

untuk kategori gambar candid saya,
miera cuba nasib ngan pix ni

candid pix taken by yan at a famosa resort melaka in 2009
odw balik da ni..member-member cakap macam tengah hati-hati nak pijak pasir..cett


untuk kategori senyuman kegembiraan,
miera pertaruhkan pix ni


one of my fav.. ;)
ekceli miera tak reti nak senyum.kalo senyum mesti senget-senget sebab gigi tak lawa.haha!
see..dengan kepala pon senget.. :p

finally nak tag
aswani
zue
hati getah

contest tamat pada 14 jan 2011
gud luck uolls!

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

miera join GA lagi!
korang nak join klik sini


Giveaway 2010 dari TiniHani.com

miera join GA!
korang nak join klik sini

kenapa anda ingin menangi hadiah dari TiniHani.com?

dah jatuh cinta ngan felt n ribbon yang sangat cantik tu ;)

harap-harap dapat menang ^^

kalo miera menang hadiah tee tu,
nak jahit
nama: miera momo chan
gambar: ladybird

GA tamat pada 14 jan 2011

WATS THE BEAR NAME??

salam guys
jom bagi bear ni nama
untuk join contest, klik sini
miera kasi nama luna kat bear ni
sebab?
sekarang tengah syok layan sailormoon.nama ni come out from one character in that anime.
;)
lagipon, bunyinye sangat sweet dan comel je..^^

miera mahu tag
cci
fatin
wannie

contest berakhir pada 13 jan 2011
alamak, hopefully miera tak terlambat lagi.huhu

Tuesday, January 11, 2011

Croydon Baby Boy Giveaway

miera join GA lagi!
untuk join korang klik sini



hadiah?
special from UK.wow! ^^

finally mahu tag
nurul omar
duan lang

GA tamat pada 12 jan 2011

Saya punya pen itu!!

miera join GA lagi!
2nd time join GA dari sis ekin ni
korang nk join klik sini


miera teka umur sis ekin pada 31 dec 2010
29 tahun 0 hari

GA tamat pada 11 jan 2011 jam 6 petang

Yats 1st Giveaway

jom join GA!
untuk join klik sini


miera pilih hadiah kategori A iaitu

comel sangat handmade tote bag tu sebab ia PINK.i like!
kotak coca collagen pon PINK la...hihi


GA tamat pada 10th feb 2011

3rd GA~Saya Mahu Foot Detox Patch dari MJ

salam bloggers
jom join GA!
untuk join klik sini


GA tamat pada 28 jan 2011 jam 12am

~~ mzhany 1st GA ~~

sehari bercuti daripada sebarang contest n GA, saya kembali!
jom join GA!
untuk join klik sini


jom tengok hadiahnya plak

1) set vitamin E dari body shop
http://2.bp.blogspot.com/_40pVSNlueyg/TSsGBZPklEI/AAAAAAAAExI/qAPZIaQdms4/s1600/040120114332.jpg

2) something tradisional from terengganu


GA berakhir pada 21 jan 2011

Monday, January 10, 2011

Sunday, January 9, 2011

I LOVE CLICK : MY BEST TRAVEL PICTURE!

helo peeps
me join contest ni plak
korang nak join klik sini

miera pertaruhkan pix niSUMMER FUN!
pix ngan bff miera kat a famosa resort melaka in 2009.sebulan setengah kami berkampung di melaka join attending infosys course.seronok betol we olls haritu.we olls memang ternanti-nanti sangat hari tersebut selepas sebulan 'terkurung' dalam lab.mental da sick dop ngadap coding je 24 hours.so, when the chance come, memang tak pikir benda lain.tau nak seronak-seronak je.yang penting hati suka ^^

GA berakhir pada 9 jan 2011 jam 12 tengah malam
gud luck semua!

candid itu cun laa..!

salam
miera join candid contest!
korang nak join klik sini

miera pertaruhkan gambar ni
berhati-hati memijak pasir

pic taken at a famosa resort melaka by yan before going back to hotel

miera tag
nurul
nadd
zue

contest tamat pada 10th jan 2011

Lucky Draw Sukasuki2

me join lucky draw sukasuki main2
korang nak join klik sini


GA tamat pada 11 jan 2011

Saya Mau GA dari Miss Librarian

samat petang ahad
miera join GA lagi!
korang nak join klik sini

hadiah?
3 ole-ole dari yogjakarta..
nyum2..^^

miera tag
salykin
fizah
puteri ketenangan

GA tamat pada 10 jan 2011
gud luck guys!

Friends Giveaway

salam guys!
miera join GA lagi
korang nak join klik sini
miera tag
are-sya

GA berakhir pada 10 jan 2011

myfreakydolls 1st giveaway

salam bloggers
mencari-cari plushy toys untuk yang tersayang?
atau untuk koleksi sendiri?
jom join GA ni!
klik sini untuk join

2 pemenang bertuah akan mendapat

mr.eggar
about mr. eggar
kod item : mfd0015
tinggi : 13 inci
lebar : 12 inci
harga : RM12 (tidak termasuk kos penghantaran)

dan

miss eggie

about miss eggie
kod item : mfd0016
tinggi : 13 inci
lebar : 12 inci
harga : RM12 (tidak termasuk kos penghantaran)


GA tamat pada 10 jan 2011
jom ramai-ramai meriahkan GA ni
gud luck uolls!

AM Photography New Year Giveaway 2011

salam pagi ahad
sape suka photoshoot anda wajib join GA ni
untuk join klik sini


hadiah yang sangat lumayan iaitu
Hadiah Utama
1. Pakej Fotografi bernilai RM150 + Voucher RM50 AM Collection
2. Pakej Fotografi bernilai RM100 + Voucher RM30 AM Collection
3. Pakej Fotografi bernilai RM50 + Voucher RM15 AM Collection


5 Hadiah Saguhati
Voucher (RM5) utk pembelian di AM Collection

GA tamat pada 31 jan 2011 jam 1159 malam
harap-harap rezeki miera ada kat sini ^^

Saturday, January 8, 2011

JOM FOLLOW kainlampinsaya

salam bloggers
jom join GA ni
untuk join klik sini

miera tag ibu-ibu sekalian:
mama zhafran
nana
cute mum
ibu ayra
mama rifqy
mama aerish
mama zakwan

GA tamat pada 30 jan 2011
gud luck!

Friday, January 7, 2011

1st Giveaway by HEZE SUZE

helo peeps
jom join GA!
untuk join klik sini

miera tag
princess momoy
nadiah
ashia

GA tamat pada 17 jan 2011

COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011

samat malam bloggers
jom join GA ni
untuk join klik sini



hadiahnya adalah

2 keychain bear (seorang satu)

1 set pendrive pocket (1 set=2biji)

&


2 pasang "couple pendrive/broadband pocket"

miera mau tag
leeyana
nelly
riha


GA tamat pada 4 feb 2011

GIVEAWAY ANNIVERSARY!

samat malam bloggers
nak ajak korang join GA
untuk join klik sini


GA tamat pada 28 jan 2011
gud luck!

Nadya Bubble Give-Away !

samat malam bloggers
jom join GA!
penganjur GA is only sixteen.
kagum betol
nway,untuk join klik sini

jom tengok hadiah

CKIN2U For Him (1)
CKIN2U For Her (1)

mabeles kan??

miera tag
shidie
maya
safura
zaki

GA berakhir pada 23 jan 2011
Playground Won These

Abby Online Shopping Giveaway

Miera Won 3rd Place! (15 dis 2010)

Miya's birthday giveaway

Miya's birthday giveaway
Miera Won! (15 nov - 12 dis 2010, 12pm)

MummyKD-1st Giveaway!!!

MummyKD-1st Giveaway!!!
17 nov 2010 - 17 dis 2010 Miera Won Consolation Prize!

Bergaya bersama ZHJC

Bergaya bersama ZHJC
till 31 dec 2010 Miera Won Consolation Prize!

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee
Miera Won Consolation Prize! (11-30 Nov 2010)

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010
Miera Won+Mystery Gift! (13 - 28 nov 2010)

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY
till 27th dec 2010 Miera Won Category Contest!

Nur's DarlingHaris Cakes & Cookies 1st Giveaway

Cake House!~
till 16th dis 2010 Miera Won 3rd Place

Athirah's Aunty First Giveaway

Athirah's Aunty First Giveaway
Miera Won! (12/11/2010-15/12/2010)

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!
Miera Won! (I jan 2011)

Playground Suggest You This

Related Posts with Thumbnails

First Giveaway Cahayamylife

First Giveaway Cahayamylife
Miera Won! (13 dis 2010)

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY
Lucky Followers! (3 jan 2011)

Contest TEKA TEKI

Contest TEKA TEKI
Miera Won! (01 - 10 dis 2010)

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite
MieraWon 2nd Place (till 14th jan 2011)

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010
miera won! (till 15th jan 2011)

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest
miera won 2nd place! (till 15th jan 2011)