Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

menangi 17 hadiah kecantikan yang hebat! klik sekarang!!

Followers



Playground Cravings

nikon d90

brand new handbag

brand new purse

brand new shoes

bubbleflop

baju for wedding jua

2011 mid year bandung trip

2011 1st quarter langkawi trip

savings for my BIG day


Tuesday, November 10, 2009

t.a.g f.e.r.o.m. z.a.t.i

tag ni dah berbulan2..da boleh peram..hehe...soriiii sbb lmbt post..

Tanda

1-tanda kamu badmood ? --> saya mengamok+diam+muke masham..sy juga akan menjadi manusia yang sgt x100 sensitip

2-tanda kamu marah?? --> saya mengamok+diam+muke masham lagi..(cunnye perangai..hehe)

3-tanda kamu marasa pelik? --> tanda saya marasa plik apabila dahi, mata, hidung dan muka berkerut serta memikirkan perkara tersebut berulang2..(looping) + garu kepala kot..

4-Tanda2 kamu malu --> tersipu2 dan tertunduk2...hehe malu

5-tanda2 kamu sedang cemburu --> saya masyam atau moncong..hihi..rs nk cubit2 je die merajuk

6-tanda2 kamu sedang sedih --> bergelen2 air mata kuar dan saya sibukkan diri sesibuk2nya...dan saya akan share with my mom or close friends (same ah ngan zati)

7-tanda2 kamu gembira --> saya senyum dengan banyak, ketawa dengan banyak

APA

1-Apa warna baju kamu pakai sekarang --> purple pink..i lyke!!

2-Apakah kamu termasuk dalam orang yang suka shopping? --> very da..tp sdang berusaha mengurangkan kegiatan tersebut..

3-Apa ingin kamu lakukan sekarang?--> upload sistem dlm server..hehe..peace

4-Apa rase di hati kamu sekarang? --> saya sgt gumbira


BILA

1-bila pertama kali kamu dilahirkan di dunia? --> dua pulus disember sembilanbolaslapanpulustujus

2-Bila saat terindah dalam hidup kamu? --> bila saya menggembirakan org yg sy sayangi & memenuhi impian saya love

3-bila kali terakhir kamu dimarahi ibubapa --> 3 mggu lepas kowt..haha..pdn mukeku

4-Bila kamu akan married? --> taun depan....wat lolok


BAGAIMANA

1-Bagaimana jika ada orang buat kamu sakit ati? --> saya banyak pendam dan bersabar..sebab saya xreti nk marah org...n lastly, im gonna crying...huhu~~nangih

2-Bagaimana jika ada orang cakap kamu lawa/hensem? --> toche2...puji la lagi..senyumkenyit

3-Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu? --> sgt2 sedey...sudah melaluinye dan saya harap ia xberlaku lagi...huhu.

4-Bagaimana jika ada orang tidak sukakan kamu? --> pergila...kau akan menyesal kerna meninggalkanku!!

5-Bagaimana jika kamu bangun tido, kamu di kelilingi api? --> takot, panik.. terus bertobat... Astarghfirullahal ‘azim…gigitjari

6-Bagaimana jika kamu keseorangan? --> saya akan layan movie ke lagu sepuasnye2..dan sampai satu tahap saya akan 'argghhh, bosan!!' tamau.xshuke...


SIAPA?
Selesai sudah...skang giliran kawan2 ku pulak…


1-
azyan tempe

2- yuyue stoberi kisseu

3- miss ariel

4- adik manis kosar

5- hajar minah katun

5 comments:

are jar said...

aku minah katun ke...huhuhu

momo chan love hyunie said...

haha..dah 2 ko minah ape..seswai ah 2...

cekkeya said...

eh momo, berani kamu ye. aku bukan tempe la. hahahah


tunggu aku btul2 free aku layan tag ko. ceh, aku bajet busy. ekekeke

♥ strAwbErry kiSs ♥ said...

hihihi maceh tag sy!!!

momo chan love hyunie said...

cekkeya: haha..yela..jnlupe utang tue..
alys: shame2 kaceh cayunk!

Playground Won These

Abby Online Shopping Giveaway

Miera Won 3rd Place! (15 dis 2010)

Miya's birthday giveaway

Miya's birthday giveaway
Miera Won! (15 nov - 12 dis 2010, 12pm)

MummyKD-1st Giveaway!!!

MummyKD-1st Giveaway!!!
17 nov 2010 - 17 dis 2010 Miera Won Consolation Prize!

Bergaya bersama ZHJC

Bergaya bersama ZHJC
till 31 dec 2010 Miera Won Consolation Prize!

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee
Miera Won Consolation Prize! (11-30 Nov 2010)

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010
Miera Won+Mystery Gift! (13 - 28 nov 2010)

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY
till 27th dec 2010 Miera Won Category Contest!

Nur's DarlingHaris Cakes & Cookies 1st Giveaway

Cake House!~
till 16th dis 2010 Miera Won 3rd Place

Athirah's Aunty First Giveaway

Athirah's Aunty First Giveaway
Miera Won! (12/11/2010-15/12/2010)

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!
Miera Won! (I jan 2011)

Playground Suggest You This

Related Posts with Thumbnails

First Giveaway Cahayamylife

First Giveaway Cahayamylife
Miera Won! (13 dis 2010)

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY
Lucky Followers! (3 jan 2011)

Contest TEKA TEKI

Contest TEKA TEKI
Miera Won! (01 - 10 dis 2010)

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite
MieraWon 2nd Place (till 14th jan 2011)

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010
miera won! (till 15th jan 2011)

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest
miera won 2nd place! (till 15th jan 2011)