Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

menangi 17 hadiah kecantikan yang hebat! klik sekarang!!

Followers



Playground Cravings

nikon d90

brand new handbag

brand new purse

brand new shoes

bubbleflop

baju for wedding jua

2011 mid year bandung trip

2011 1st quarter langkawi trip

savings for my BIG day


Thursday, December 3, 2009

oH lelAKi!

Location: Home Swit Home

Music: tvxq-fighting spirit

Scenario: masih lagi mengulor di atas katil sambil dibaluti selimut...terasa diri seperti beruang kutub..hehe

seperti yang telah dijanjikan kepada nor armiera muhammad, aku nk stori sket psl ape yang hot last week..hmm..lebih hangat daripada biase...(kosar ckp name file chat yang aku attach sgt 18 SX!! haha..kasik gegar g2)

dengan status ym ku yang bertarikh pada 1 disember 2009..'opps!! saye bukan perampas.. hmm..kalo da namanye lelaki...' ku malas nk coleteh panjang, aku paste trus ape yang aku chat ngan axia pada malam itoo..

* chat ini telah diedit sket2 tp still lagi dijamin 100% asli bagi memastikan orang bukan kelantan paham ape yang kami cakap

miera: cik ct
miera: bz x
ctcuss: sayang
ctcuss: demi kamoo...xpernh busy
miera: aku ade bnda nk stori neh
ctcuss: nape2.
ctcuss: stori2
miera: haha
miera: aku nk tergelak ase
miera: kalo dah namenye laki
miera: cmni
ctcuss: erm...
miera: aku tgh blaja kete skang ni
miera: pas2 ade sorg mamat ni
ctcuss: ermm...
ctcuss: truskn
miera: die blaja same cikgu ngan aku
miera: aku xknal pon die
miera: die stat tego aku
ctcuss: die ngorat ko ker?
miera: so, bual2 biase je la
miera: hmmm
miera: nk kate ngorat 2 idakler
ctcuss: xterkejut...
miera: tp mcm nk ckp ngan aku laa
miera: sengal la ko ni
miera: die ckp aku bls g2 la
miera: pas2 die mtak no aku
miera: aku mmg xnk bg
miera: mmg aku xnk bg
ctcuss: aku tau...mu xkn dpt tolak nyer
miera: tp aku dop pk nk jawab ape kt mamat ni sdgkan hp mmg ade kt tgn aku
miera: aku pon bgla
miera: aku suh die miskol blik
miera: jap
miera: aku nk ckp ni stat mggu lps
miera: ok
miera: aku suh die miskol sb aku xsuke org kacau2 aku no bkn2
miera: at least aku taw sape
miera: then
miera: mamat ni pon stat kol aku
miera: kol
miera: aku mcm ah, xsukenye
miera: 4,5 kali miskol bru aku angkat
miera: aku mmg mls nk ckp
miera: lgpon bkn aku knal pon
miera: aku angkat 2 mcm2 alasan aku bg
miera: demam la
miera: mkn la
miera: kucing nk beranak la
miera: kdg2 2 ari 2 aku biar je die kol
miera: mls nk layan
miera: esok jumpe kt skul driving aku wat bodo je
miera: mcm xde pape
miera: pas2 nk dijadikan cte
miera: ari 2 aku fail test riving
miera: driving
miera: mmg aku nangis la
miera: huhu
miera: malu siot
ctcuss: huhuh
miera: pas2 die dtg la tny aku cmne itu ini
miera: oops
miera: lupe
miera: sblm 2 die pnah anta aku blik umah
miera: sebab cikgu suh die anta aku ngan akak sorg 2 blik
miera: sb cikgu aku 2 blik lmbt
miera: so kbtulan die nk p jeteh die nk anta kitorang skali la
miera: mula2 die ajak aku
miera: aku wat dek je
miera: sb dlm hati aku dop pk
miera: mamat ni
miera: kang die buat bkan2 ke kt aku
miera: die wat lari aku ke ape
miera: haha
miera: mmg 2 yg aku pk
ctcuss: ph2?
miera: pas2 aku lega sb kak 2 pon nk blik skali
miera: xla berdua
miera: then die anta aku dulu
miera: bru anta kakak 2
miera: pas2 die trus kol aku
miera: bnyk kali la die kol tp aku xangkat
miera: smpaila arini
miera: ha
miera: lupe
miera: die umo 35
miera: die ckp keje kampung
miera: keje syif
miera: 2 yg aku dgarla
miera: sb aku xdgar sgt ape die ckp
ctcuss: erm
miera: pas die blik anta aku mggu lps die ckp kt akak 2 die tgh cri calon isteri skang
miera: kak 2 ckp kt aku
miera: aku pon pk la
miera: umo da 35 xkanla xkawen lg
miera: ko msti da leh agak kan ape yg terjadi
ctcuss: hahahahah
ctcuss: thniah
ctcuss: muahahahah
miera: waklu
miera: tahniah korok eh
miera: td mamat 2 kol aku
miera: mamat 2 tgh keje
miera: pas2 xlama pas2 ade sorg pempuan kol aku
miera: aku tnyla nk ckp ngan sape
miera: die ckp ni kak
miera: kak mane
ctcuss: huhuh
miera: tetibe je ckp kak
ctcuss: mcm bleh agk..jek
miera: pss2 die tny aku sape n kt ane
miera: hahahaha
miera: sila gelak
ctcuss: jap..
ctcuss: HAHAHAHHAAHH
ctcuss: DaH,..NAPE? WEH
miera: hehe
miera: da gelak?
ctcuss: DaH
ctcuss: CPT LaH
miera: ha ye
miera: pas2 aku tny la
miera: akak ni sape
miera: nk ckp ngan sape
miera: die ckp ade x no sekian2 kol aku td
ctcuss: BINI DIE ?
miera: aku cekla
miera: ha ler
miera: hahaha
miera: sila gelak kembali
ctcuss: MUAHAHHA
ctcuss: HAHAHAHAHH
ctcuss: PUAKA BTOL JANTAN TO
miera: mmg puaka
miera: dan @$#^#^$&%#$&$%#@E
miera: hohohoho
miera: weh
miera: ko ade x?
ctcuss: ADA2...
ctcuss: ERM...
ctcuss: KO HATI SUCI KN..
ctcuss: MESTI CAYA DIE TGH CR CALON ISTERI
miera: haha
miera: btol2
miera: mmg aku caye2 400%
miera: agaknye aku ni mmg ditakdirkan utk mudah ditipu
miera: hampeh tol
miera: tp seb bek aku x take note sgt
miera: n mujur aku da ade laki aku
miera: hahaha
ctcuss: ERM..AGAK AH..MIERA..
miera: cte xabes ag ni
ctcuss: SEBAB TU AKU RISO KT KO SGT2..
ctcuss: MCM AKU LER..
ctcuss: MUDAH SGT CAYA KT ORG..
miera: btol2
miera: saing2 aku pon sng2 je kencing aku
ctcuss: JD UNTUK JAGA DIRI...AKU CLOSE TREUS PLUANG DPN MATA AKU..
miera: ape yg dieorg ckp aku ye je
ctcuss: OKE...SMBUNG STORI
miera: ok2
miera: continue
miera: pas2
miera: die aku ckp la ade no 2
miera: dlm ati pk awek die ke ni
miera: pas2 die tny taw x kak ni sape
miera: tp kak 2 xtengking aku la
miera: die ckp mcm anggap aku adik die
miera: 2 yg aku respek die
miera: die ckp die bini abg mat
miera: dlm ati aku ha sudah
miera: bala apekah ni
miera: die ckpla sekian2
miera: aku pon ctela cmne aku knal, camne dpt no sume ,die kol aku bape kali, die pnah anta aku blik sume2 la aku cte
miera: aku tataula akak 2 caye ke x ckp aku
miera: tp aku arap die caye
miera: lgpon akak 2 mmg die ckp terus terang kt aku
miera: kak sebebnarnye xtau blh caye ke x miera
miera: tp xpela miera cte la sume2
ctcuss: ERM...
miera: aku pon mitak maap bnyk kali kt akak 2
miera: aku ckp aku xpenah carik laki 2
miera: laki 2 yg carik aku dulu
miera: kol ke
miera: mmg ak xpnah kol die
miera: akak 2 ckpla
miera: akak bkn ape
miera: aku takut jd makin melarat
miera: die tny aku umo bape
miera: aku ckpla 22
miera: die ckp muda lagi
miera: die ckp suami die mmg gatal
miera: aku tnyla da bape taun kawen
miera: 12 taun da
miera: tergamam jap aku
miera: xgune pnye jntn
miera: ade ank tige da
ctcuss: CISS 32 KALI
miera: dlm ati aku sial je
miera: ade bini baik gni xhormat langsung
miera: pas2
miera: die cte la psl suami die sket2
miera: die ckp suami die ade 2sim card
ctcuss: OO'
miera: 2 yg sng buat keje len
miera: huhu
ctcuss: JGN SEDIH NEH
miera: xsedih mane eh
miera: aku ase lawak
miera: pas2 kan
miera: die ckpla
miera: nk dijadikan cte satu ari
miera: laki die xtukar sim
miera: n mgkin tuhan nk tunjuk perangai laki die
miera: akak 2 pon cek la hp laki die
ctcuss: ERMMM
miera: die tgk laki die ade wat bnyk calling kt no aku
miera: tp laki die cerdik
miera: die save name aku 'lan'
miera: konon2 xnk bini die tahu
miera: konon2 aku ni lelaki la
ctcuss: WOHOHOHO
miera: tp sepandai2 tupai melompat kan, apatah lg kalo org
BUZZ!!!
miera: ye
miera: aku ade a
ctcuss: erm...tu pasal..
ctcuss: erm...naseb baek kn..
ctcuss: kalo x...
ctcuss: xpepasal ko jd bini no 2
miera: nauzubillah
miera: mtak2 dijauhkan
miera: ish
miera: jgnla
miera: mitak2 dijauhkan axi
ctcuss: tu pasal
ctcuss: eh...tgk profile pic aku kt fb
ctcuss: huk3..
ctcuss: leave a comment k.
ctcuss: huhu
ctcuss: suker
miera: jap2
miera: aku nk smbg ag cte
ctcuss: okee
ctcuss: cter ag
miera: ha
miera: yg die jumpe 2 sim 2
miera: pas2 wife die pon sorok sim 2
miera: then
miera: nanar laki die carik
miera: wife die ckp xde
miera: xjumpe
miera: pas2 wife die kesian la kot tgk laki die
ctcuss: hahah
miera: wife die ltak blik dlm wallet laki die
ctcuss: isk3...masih kesian?
miera: ha tula
miera: aku ckp la kt wife die
miera: name die kak wani
miera: kak wani kenapa bg balik sim kat die
miera: naoe xsorok je
miera: kak 2 ckp xleh la dlm sim 2 ade bnyk no kwn2 die
ctcuss: erm...xsoh die delete dulu no..ko?
miera: x
miera: aku pon xterpk
miera: 2 pon aku xckp kt akak 2 yg laki die ckp nk carik calon isteri
miera: xsmpai ati aku nk cp yg 2 kt die
miera: msti die sedey
miera: pas2 aku ade anta ucap samat ari raye kurban kt laki die
miera: 2 yg wife die syak
miera: die ckp xkanla laki anta msg gitu
miera: aku tulis selamat hari raye aidiladha
miera: bkn anta fancy2 msg
miera: tuhan 2 maha besar kan
miera: mmg pndai die atur sume 2
miera: kalo aku xanta msg 2 kt laki die
miera: agaknye wife die mgkin tatau yg aku ni btol2 pemuan
miera: n aku pon mgkin tatau yg die da kawen
miera: akak 2 pon ckp kt aku
miera: akak xmarah miera
miera: cuma akak nk tahu cte je
miera: aku pon da mtak maap bnyk2 kali ngan die
ctcuss: erm..
miera: akak 2 pon pesan suh delete no laki die
miera: kalo laki die kol jgn angkat
ctcuss: naseb baek bini die xngamuk...xtentu pasal dgn ko kn?
ctcuss: oooo
miera: ko taw laki die blh ckp mse ari raye ari 2 die ckp kt bini die nk g umah adik angkat
miera: aku la 2
miera: mmg gelak aku td
miera: selama aku idup 22 tahun ni
miera: usahkan abg angkat
miera: abang pon xde
ctcuss: erkkk
miera: mmg lucu la
miera: pas2 aku pon ckp miera save no akak ni
miera: manela tahu kalo laki die 2 macam2 hal lagi ke
miera: tp aku terkejut mase die ckp da 12 taun kawen la
miera: hmmm
miera: kalo da namenye laki
miera: mmg ssh nk puas
ctcuss: tu pasal
miera: sial btol
miera: xgune pnye jantan
miera: ade bini baik cmtu pon ade hati nk carik len
miera: siap blh ckp tgh carik calon bini
miera: eeee
miera: ape jenis orgla
ctcuss: bodoooo...gler..
ctcuss: mmg ah...
ctcuss: erm..sabau je elr..
ctcuss: len kali...jgn treus caya..
ctcuss: nseb bek ko xlyn
ctcuss: huhuhuu
miera: 2 la
miera: ari 2 pon aku kna skali
miera: tp bf org
miera: die cte aku bnd len
miera: ble awek die cte terkezut aku
miera: aku pon cte kt akak 2 td
miera: aku pnah kna mcm ni
ctcuss: erm..huhuuh
miera: tp bf org la
miera: akak 2 tny aku ade bf x
miera: aku ckp ade
miera: die kt melaka
miera: tgh praktikal
miera: akak 2 tny la hensem x
miera: erk
miera: xtau nk ckp
miera: dlm hati nk ckp cmne ni
miera: nk gelak pon ade
miera: suami die xdela hensem
miera: biase2 je la
miera: ok je
ctcuss: erm...huhuh
miera: aku ckpla
ctcuss: hee heh
miera: nk kate bf sy hensem 2 xla
miera: jujur la ni
miera: tp sy mmg syg kt die
ctcuss: erm..

korang paam x ni? cmnila..bnda ni stat jadi mase isnin last week xsilap aku la...mmg aku xterniat nk kasik no aku kt mamat tu..sungguh aku xsuke! mamat tu kol aku banyak2 kali pon aku xlayan..buat ape nak melayan org yang aku xkenal kan..lgpun ngan status aku skang ni kena pandai2 jaga diri la..sumpah kalo korang tgk mamat 2, korang xcaye yang die da kawen..mamat tu bukan jenis galak, xdela banyak ckp sgt..dengan gaya die bersahaja tu, ade mngkin yang die still single.statement mamat tu cakap ' tgh cari calon isteri' mmg xleh blah! mmg son of B! ase nak hantuk2 je kepala die..lagi satu nak pegi umah adik angkat..haha..lawak2..hahaha...kenal pon xsampai seminggu, pastu cakap aku adik angkat..yekkk...memang perasan la mamat 2...xhengen aku..sampaila sume terbongkar pada 1 disember jam 9.17 malam...wife die kol aku..sebelum 2 hubby diekol aku mase laki die kt tempat keje..hmmm...ape yang aku blh cte pasal wife die, mmg sorg yang baek..sepanjang kitorang ckp akak tu, aku panggil die kak wani xpenah skalipon tiggi sore kat aku..kitorang blh cakap gelak2 lagi.mcm adik ngan kakak.we talk women to women la..orang kate gentle laa.

pagi semalam..kak wani anta msg kat aku..die suh aku angkat kol die..ade bnda die nk cte kat aku..aku anggap kak wani mcm kakak aku..sb die sgt baik..die still blh bercerita kat aku psl hal kami bertiga..aku ase xsume pempuan ade kekuatan mcm kak wani ade..mmg btol2 isteri sejati..tme segala keburukan n kelemahan suami die..

so, ape yang kitorang sembang pasi smlm, akak 2 ckp hubby die sork sim yang die dok kol aku 2 dlm kasut..haha..siap pesan kat akak 2 jgn usik kasut die..sengal,,yang xkasi yang tu la kite nak buat gak..sampai mcm 2 skali nak ngelak..padahal wife die da taw sumenye..aku ske ayat kosar yang ni 'awt x cakap, jgn usik kasut tu, ada sim kad 2nd..bnyk no skendel ai dlm tu maknyeee'..haha..pas2 bnyk bnda aku tanya kt aku 2..utk pengetahuan korang laki die keje sebagai jaga or ayat lagi sedap pengawal keselamatan..huhu..mampu ke?? ade hati nk tmbh lagi sorg..huhu..itu juga yang kak wani ckp kat aku..mmg aku sokong la..aku tny lagi sblm ni die penah camni x? kak wani ckp aku ni yang ke-3 dah..mak aih..hebat!!! kak wani cari yang sebelum2 ni pon budak2 pas skolah..haha...sedarla diri abg oii.awk tu tua da..da ade anak bini..nk menggatal lagi? aku tny lagi kak wani ngan hubby dulu kawen mmg suke same suke ke? akak 2 ckp org tua yang aturkan tp mmg die da kenal la, da kwan ngan hubby die 2..aku pon berterus terang kt kak wani pasal laki die ckp tgh carik calon..kak wan gelak je..tp aku taw hati isteri mane xsedih kalo suami sanggup cakap macam 2..mmg ni jenis suami yang amek kesempatan atas kebaikan isteri.mmg ni jenis suami yang amek kesempatan atas kebaikan isteri.mgkin die kaver dpn aku..tp aku doakan smoga kak wani terus tabah.. nampak sgt kak wani masih berusaha pertahan kan rumah tangga die sedangkan laki die ade hati nk mancing kt luar...huhu..xsalah kalo aku ckp suami die mmg pentingkan diri sendiri..aku pon ade ck kt akak 2, kalo sy single salipon sy xkan carik org yg umo 35..plg tidak pon, beza 2, 3 taun je...akak 2 gelak..die ckp mesti malu kan nt sanding org tgk pengantin laki da tua..kitorang same2 gelak..lame gak kitorang sembang..kat 15 minit..akak 2 kol gune sim card yang laki die sorokkan..akak 2 nak abeskan kedit dlm 2.biar laki die da xleh kol aku..haha..bernas2..malam semalam akak 2 anta msg kt aku..die ckp suami akak da pegi keje..walaupun no miera akak da padam tp risau gak kot2 die still ingat nombor 2..AWAS..jangan layan ok..aku pon terus la reply..ok kak.ditanggung beres!

pagi td akak tu anta msg lagi kt aku die tny laki die ade kol aku x semalam, aku ckp xde..akak 2 pon reply 'alhamdullilah.pdn muke die.nk tpu akak xpndai..kak harap persahabatan ni kekal selamanya.jangan lupe makan nasik minyak jemput akak sekeluarga' ..terharu aku bc..wpun aku ni sebagai org ke3 dlam rumah tangga dieorang..tp akak 2 still lg treat aku elok..mmg aku respek kat kak wani ni..ssh nk cari wife yang sangat2 baik cmni..

aku anggap ape yang jadi ni sebagai pengajaran yang paling bernilai dalam hidup aku..supaya aku berhati2 lain kali

hope stori ni blh kasik pengajaran kt member2 aku, girls2 yang baru blaja nk bercinta or sesape je..siasat dulu ape2 sblm going further sesuatu relationship tu..kang xpasal orang yang kte amek 2 hak org...laki ni diam2 berisi..take time knal die..jgn trus percaya je..dun easy trust MEN! lagi satu hidup ni ibarat roda..what goes around comes around...kalo kte aniaya org, satu hari nt org akan aniaya kite blik..xperlu tggu akhirat untuk dpt pembalasan, kt atas dunia ni tuhan bayar trus. cash lagi! yang penting jaga diri, jaga hati...(erk..mcm konseler la plak...)

lastly, tenkew to axia, hajar, fie, kak cda, kueng n kosar kerna sudi dengar keluh kesah aku..moral of da story jgn cepat baik sangka n percaya kt org..sekian..

15 comments:

me said...

choi!~
ada ati atok tu nk ngorat kawan ai yg hawt ini.owh, pullish!!mada mada dane grandpa.HOHO!

momo chan love hyunie said...

mada mada dane
i penah dengar
tp i lupe la
ape maksud die ek?
mangap la saye buta bahasa jepun..hehe

princecrackerModernist said...

i like tis story... xde button like or dislike ke.. bes sket.. hehe.. agy 1 tjuk entri pon sedap.. mcm rncngn kt tb.. hahaha..

me said...

mada mada dane.prince of tennis.hehe
mksud nye kalu bhsa sopan, u need to work harder.kalu bahasa kurang ajar, cet, budak hingusan, ada ati nak bermain ngn api.HOHO!

momo chan love hyunie said...

kueng: hehe..ssh nk dpt real stori cmni kt tb...
qsar: lagi suke yg bahasa kurang ajar 2..hahaha! bley dipraktikkan pada masa akan datang..=D

momo chan love hyunie said...

one more thing, setelah ku membaca entri ni ade bnyk typing error la plak..besela..tgh laju menaip kan...

me said...

biase la..adrenalin level tgh meningkat ms tu.smangat nak bergossip kata kn..hekhek!

hasazrini said...

ha3..:)..miera2..kelakar cite ni..aku yg ngah bz wat code ni pon..smgt bace smpai abes..penat bace..panjang sagt..by the way, aku pon penah kena mcm ni..bini die baik..tp laki tu yg gle..bkn aku sorg,ramai bini die kate..lepas tu bini die kol aku..aku cite sume...kate mcm ni..mcm ni...last2 bini die mintak cerai..salahkan aku..telepon kate aku pempuan sial sbb cite sume benda kt bini die..die kate aku akan dpt balasan..lantak ko la..skang ni, die yg dpt balasan..duk la ko sorg..padan muke..:P..aku phm prasaan ko..aku da byk kali kena..tp lau ngan laki org skali jek la..yg lain sume pkwe org..:P..smpai awek kol, serang2..bodo gile..lelaki mmg xpenah cukup..

princecrackerModernist said...

kutuk2 gak.. aku lelaki kt sini.. kekeke..

are jar said...

kalo aku, aku ckp ngn akak 2...suruh potong pe yg ptt....br suami dia xgatal....

potong, potong, potong(lagu potong)...hahaha

momo chan love hyunie said...

rini:hehe..ni namenye novel pendek...usahkan ko yg baca letih, aku yg menaip ni berjam2 bru leh siap..tp mmg btolla laki ni xpnah puas..xpnah bersyukur ape yg ade...ade bini bajet bujang, ade awek bajet konon single..pirraahhh! tp kalo smpai bercerai 2 mmg kesian weh...
kueng: hahaha..ade org terasa..hihi
hajar:haha..nt aku pas kt aku akak 2..mau pengsan die dengar..wakaka..kalo nk nyanyi lagu 2 kna siap ngan band skali..haha..bru havoc!

are jar said...

2 la...ala, ko xyah pakai band...
suruh aku nyanyi lagu potong...hahaha

momo chan love hyunie said...

hehe..kalo mu nyanyi nk kna byr upah x?

.~.~aXia_dei_eyMo~~ said...

wey....xperlu lh mu nk letak perbualan dgn ctcuss smapai abeh.part2 last tu bkn pntg pon..ko leh skip..siap cter psl mmpi die..
malu cik ctcuss tu..
die pesan kt aku...isk3...

momo chan love hyunie said...

hehe..ckp kt ck ctcuss, dat part is oredi edited

Playground Won These

Abby Online Shopping Giveaway

Miera Won 3rd Place! (15 dis 2010)

Miya's birthday giveaway

Miya's birthday giveaway
Miera Won! (15 nov - 12 dis 2010, 12pm)

MummyKD-1st Giveaway!!!

MummyKD-1st Giveaway!!!
17 nov 2010 - 17 dis 2010 Miera Won Consolation Prize!

Bergaya bersama ZHJC

Bergaya bersama ZHJC
till 31 dec 2010 Miera Won Consolation Prize!

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee
Miera Won Consolation Prize! (11-30 Nov 2010)

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010
Miera Won+Mystery Gift! (13 - 28 nov 2010)

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY
till 27th dec 2010 Miera Won Category Contest!

Nur's DarlingHaris Cakes & Cookies 1st Giveaway

Cake House!~
till 16th dis 2010 Miera Won 3rd Place

Athirah's Aunty First Giveaway

Athirah's Aunty First Giveaway
Miera Won! (12/11/2010-15/12/2010)

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!
Miera Won! (I jan 2011)

Playground Suggest You This

Related Posts with Thumbnails

First Giveaway Cahayamylife

First Giveaway Cahayamylife
Miera Won! (13 dis 2010)

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY
Lucky Followers! (3 jan 2011)

Contest TEKA TEKI

Contest TEKA TEKI
Miera Won! (01 - 10 dis 2010)

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite
MieraWon 2nd Place (till 14th jan 2011)

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010
miera won! (till 15th jan 2011)

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest
miera won 2nd place! (till 15th jan 2011)