Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

menangi 17 hadiah kecantikan yang hebat! klik sekarang!!

Followers



Playground Cravings

nikon d90

brand new handbag

brand new purse

brand new shoes

bubbleflop

baju for wedding jua

2011 mid year bandung trip

2011 1st quarter langkawi trip

savings for my BIG day


Thursday, December 9, 2010

CONTEST KESAYANGANKU

salam...
miera join contest lagi...
contest ni dianjurkan oleh kina sempena genap 2 bulan usia blognya dan dapat banyak ong kat nuffnang..hehe
untuk join, klik sini..
oh ye!
kalo korang tau contest ni dari miera please state my referrer name ye [miera]
tq!! ^^
referrer miera plak adalah cik kina sendiri...hehe...
tarikh tutup contest ni pada 10 dis 2010 jam 1159 malam...
ade banyak masa lagi ^^


untuk up lagi semangat korang join contest ni,
jom tengok hadiah-hadiah die...

WANG TUNAI
atau
BARANGAN ELEKTRONIK
atau
KEDUA-DUANYA!!

bes kan??? ;)

pemenang akan dipilih berdasarkan 3 kategori iaitu...
1) BLOG PALING KREATIF iaitu entry yang paling kreatif
2) BLOG PALING TINGGI REFERAL iaitu referer yang terbanyak
3) BLOG YANG BERTUAH iaitu blog yang dipilih secara random


da siap tu, miera nak tag..

sufyrayyan


and finally...
here's my entry...
entry pasal kesayangan miera yang baru...
miera cite balik kejadian yang berlaku almost 2 bulan yang lepas...
tajuk entry:BONTOT SEXY

hari ni hari ahad

hari ni 14 oktober 2010
hari ni hari permulaan bagi setiap minggu
hari ni genap sebulan usia 'momo chan'
hari ni saya dah plan nak ke ppd
hari ni saya mekap lawa-lawa ke sekolah
hari ni ada jamuan akhir tahun guru n staf
hari ni saya ke ppd seorang diri
hari ni saya memandu speed 80kmj je
hari ni saya memandu dalam keadaan tidak sedap hati
hari ni saya dah menjangkakan sesuatu tak bes akan berlaku
hari ni bontot 'momo chan' bercium ngan pasu bunga
ohyeah!
syabas mere bete!
hari ni tak dapat merubah ape yang telah terjadi
hari ni hari yang saya xkan lupakan sampai bila-bila
isk3... :'(

bontot sexy!!


p/s:harap penyertaan diterima ^^


6 comments:

waRDah a.k.a QiQi said...

gud luck cayang.. :D

.: an :. said...

gudluck dear! =D

psst... nak tnye.. cmne miera wat link 'contest kesayanganku' kat bhgn komen blog kina tu ea? i mean... u tak perlu letak url pnjg2.. juz letak link n org blh trus klik kat link tu. bestnye! cmne nak wat ea? tunjuk ajarku sifu! =D

miera momo chan said...

qiqi:tengs a lot dear!! ^^

kina:oh...boleh2...sharing is caring kan...
die macam hyperlink yang biasa kita wat kat entry tu...kat html baru nampak jelas...
tape2 miera tunjuk contoh coding kat sini..hehe

tajuk entry

kalo nak boldkan tajuk entry tu masukkan sebelum tajuk entry dan selepas tajuk entry..
akan jadi macam ni

tajuk entry

uunderline=gantikan 'b' dengan 'u'
italic=gantikan 'b' dengan 'i'

hehe..kina paham tak ni? hopefully membantu ;)

miera momo chan said...

alamak..die jadi hyperlink plak...nanti miera wat tutorial pasal ni...hehe

K.I.N.A said...

haha..bontot sexy??goodluck ye..

miera momo chan said...

maseh ^^

Playground Won These

Abby Online Shopping Giveaway

Miera Won 3rd Place! (15 dis 2010)

Miya's birthday giveaway

Miya's birthday giveaway
Miera Won! (15 nov - 12 dis 2010, 12pm)

MummyKD-1st Giveaway!!!

MummyKD-1st Giveaway!!!
17 nov 2010 - 17 dis 2010 Miera Won Consolation Prize!

Bergaya bersama ZHJC

Bergaya bersama ZHJC
till 31 dec 2010 Miera Won Consolation Prize!

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee
Miera Won Consolation Prize! (11-30 Nov 2010)

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010
Miera Won+Mystery Gift! (13 - 28 nov 2010)

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY
till 27th dec 2010 Miera Won Category Contest!

Nur's DarlingHaris Cakes & Cookies 1st Giveaway

Cake House!~
till 16th dis 2010 Miera Won 3rd Place

Athirah's Aunty First Giveaway

Athirah's Aunty First Giveaway
Miera Won! (12/11/2010-15/12/2010)

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!
Miera Won! (I jan 2011)

Playground Suggest You This

Related Posts with Thumbnails

First Giveaway Cahayamylife

First Giveaway Cahayamylife
Miera Won! (13 dis 2010)

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY
Lucky Followers! (3 jan 2011)

Contest TEKA TEKI

Contest TEKA TEKI
Miera Won! (01 - 10 dis 2010)

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite
MieraWon 2nd Place (till 14th jan 2011)

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010
miera won! (till 15th jan 2011)

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest
miera won 2nd place! (till 15th jan 2011)