Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

menangi 17 hadiah kecantikan yang hebat! klik sekarang!!

Followers



Playground Cravings

nikon d90

brand new handbag

brand new purse

brand new shoes

bubbleflop

baju for wedding jua

2011 mid year bandung trip

2011 1st quarter langkawi trip

savings for my BIG day


Thursday, December 9, 2010

GIVEAWAY "KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE"


salam semua....
miera join last-last minute dah GA ni...
untuk join klik sini...
better cepat-cepat sebab tarikh tutup penyertaan 10 dis 2010 jam 12 tengah malam ni dah


KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE,
miera akan beli Mistine Cat’s Eyes Metallic Eyeliner Gel
beli ni...
beli semestinya kaler hitam!!
beli kasi tunjuk sket...



memang dah lama miera nak beli eyeliner jenis gel ni...
miera nak makeup cat eyes style...
tapi tak pandai...
tangan terketaq-ketaq...
biasa-biasa miera guna jenis pensil tu je...
tak pernah beli yang liquid or gel punya...
sekarang ni pon, miera tengah ushar the best eyeliner gel..
mungkin jawapannya ada kat sini?? ^^
lagipon,
Mistine Cat’s Eyes Metallic Eyeliner Gel ni macam memanggil-manggil je suh miera beli..hehee
kaler eyeliner ni nampak pekat which is sangatla bes! XD
miera suka kalo pekat-pekat ni...
sebab hasilnya nanti superb!
lagipon die punye sapuan tahan lama
penting ok!
tayah nak risau nak pakai banyak-banyak kali
and tak perlu risau comot-comot sebab biasanya jenis gel ni cepat kering berbanding ngan pensil tu...
yang pensil tu biasanya kalo genyeh mata sket da hitam...
pastu kalo lama-lama, bawah mata jadi hitam..
da macam panda plak jadinya...haha!
satu lagi ia waterproof ye.
juga penting untuk ciri-ciri eyeliner yang bagus
tadek la nanti kalo berpeluh, nanges ke, kuar ayaq mata kaler hitam..hehe
and satu bonus gak untuk Mistine Cat’s Eyes Metallic Eyeliner Gel ni, die jenis metallic gloss...
for sure la nampak glam mata i yang tak berapa cantek ni..hehe


dan miera juga nak shopping ini...
.
.
MAKE-UP PALLETE SET



miera berkenan sangat yang ni...
suke die punye design make up box..
sangat simple and kemas
lagipon eyeshadow pallete die ade both shimmers ngan matte..
boleh disesuaikan ikot event...
definitely this is my 1st choice...
malangnye...
da out of stock..huhu
tape-tape..
kita try tengok yang len plak

nak ni! nak ni!
this one betol-betol complete set...
ade 49 eyeshadow pallete, brushes, 6 lip colors, 6 blusher colors, 3 compact powder and 2 glitters...
gile kentang!
tengok terus suke!^^
design die sangat ekonomi...
see last pix...
senang bawak g mana-mana je..
tadekla tertinggal itu ini..
pastu tak bersepah dalam beg



mmmmm...
kalo miera ada duit banyak boleh shopping banyak-banyak lagi...
tapi duit pon semput-semput je...
aigoo...
haruslah dari sekarang macam ni...
okla...
sini dulu..
harap penyertaan miera ni diterima penganjur ^^




4 comments:

alinac lover said...

hi darling

yong da follow kamu yer

thanks join :) penyertaan diterima ye

anyway..eyeliner tu mmg best gilak! haha

yong pon pakai yg tu aww..tahan lama..n mata
macam kucing meoow!

miera momo chan said...

hee~
tengs back yong! ^^
wah2...miera ingat nak try satu...kena tunggu next gaji la dulu ni..wakaka! nanti boleh rekmen kat memnber-member len ..;)

alinac lover said...

oke thanks join ek

sila check link disini ya

http://www.alinaclover.com/2010/12/last-update-giveaway-kalau-saya.html

alinac lover said...

salam.da isi borang ke blom ek

http://www.alinaclover.com/2010/12/pengumuan-pemenang-ga-kalau-saya.html

Playground Won These

Abby Online Shopping Giveaway

Miera Won 3rd Place! (15 dis 2010)

Miya's birthday giveaway

Miya's birthday giveaway
Miera Won! (15 nov - 12 dis 2010, 12pm)

MummyKD-1st Giveaway!!!

MummyKD-1st Giveaway!!!
17 nov 2010 - 17 dis 2010 Miera Won Consolation Prize!

Bergaya bersama ZHJC

Bergaya bersama ZHJC
till 31 dec 2010 Miera Won Consolation Prize!

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee
Miera Won Consolation Prize! (11-30 Nov 2010)

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010
Miera Won+Mystery Gift! (13 - 28 nov 2010)

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY
till 27th dec 2010 Miera Won Category Contest!

Nur's DarlingHaris Cakes & Cookies 1st Giveaway

Cake House!~
till 16th dis 2010 Miera Won 3rd Place

Athirah's Aunty First Giveaway

Athirah's Aunty First Giveaway
Miera Won! (12/11/2010-15/12/2010)

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!
Miera Won! (I jan 2011)

Playground Suggest You This

Related Posts with Thumbnails

First Giveaway Cahayamylife

First Giveaway Cahayamylife
Miera Won! (13 dis 2010)

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY
Lucky Followers! (3 jan 2011)

Contest TEKA TEKI

Contest TEKA TEKI
Miera Won! (01 - 10 dis 2010)

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite
MieraWon 2nd Place (till 14th jan 2011)

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010
miera won! (till 15th jan 2011)

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest
miera won 2nd place! (till 15th jan 2011)