Jangan lupa klik HEARTBEAT miera.. toce!!

menangi 17 hadiah kecantikan yang hebat! klik sekarang!!

Followers



Playground Cravings

nikon d90

brand new handbag

brand new purse

brand new shoes

bubbleflop

baju for wedding jua

2011 mid year bandung trip

2011 1st quarter langkawi trip

savings for my BIG day


Saturday, December 4, 2010

Mya Elzara 3th Birthday GIVEAWAY

salam semua
harini miera join GA dari mama mya elzara
GA ni dianjurkan sempena hari lahir yang ke 3 tahun Puteri kesayangan mereka iaitu MYA ELZARA BATRISYA pada 7 Disember nanti
bes je kan nama anak die? ^^
korang nak join klik sini



saya tertarik sangat dengan nama anak mereka ni...
saya paling suke nama elzara...
sebabnya nama zara tu memang dalam list nama pilihan saya...
it sounds lovely...
lembut je bile nak panggil..
hee~
lagipon zara bermaksud puteri...

semoga elzara menjadi puteri kebanggaan mama dan papa..;)

akak doakan (eceh..bahasakan akak plak..haha!)
saya doakan semoga elzara membesar dengan sihat, dilindungi dan dirahmati Allah swt selalu...
dan juga menjadi anak yang diidamkan oleh semua ibu dan ayah...amin...
and last but not least,
HAPPY BIRTHDAY GIRL!!




oh..saya tamo tepek senarai hadiah kat sini...
nak suh korang tengok sendiri..
yg pastinya hadiah memang sangat bes!!!!
tak rugi kalo join...

due date GA ni pada 06 dis 2010 jam 1159 malam
jangan lupe join ye! ^^



2 comments:

Mya Elzara Batrisya said...

Salam Miera...
Terima kasih yer sbb sudi Join GA Mya Elzara..
Ohh suka nama Zara yer?.. heheh sy ambik nama Zara Sebab saya Suka sgt kat Ustazah Elzarah Fatma... passuami pulak suka sgt nengok citer Mya zara.. hehehe

apa2 pun selamat berkenalan & Semoga Berjaya...

miera momo chan said...

hehe...suke ...
sangat nice nama tu...
siap pk nak letak kat nama anak lg nanti..hee~
tengs ye akak for review...n nice to meet u ;)

Playground Won These

Abby Online Shopping Giveaway

Miera Won 3rd Place! (15 dis 2010)

Miya's birthday giveaway

Miya's birthday giveaway
Miera Won! (15 nov - 12 dis 2010, 12pm)

MummyKD-1st Giveaway!!!

MummyKD-1st Giveaway!!!
17 nov 2010 - 17 dis 2010 Miera Won Consolation Prize!

Bergaya bersama ZHJC

Bergaya bersama ZHJC
till 31 dec 2010 Miera Won Consolation Prize!

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee

GA - Salam Ukhuwah Corat Coret Keyphochee
Miera Won Consolation Prize! (11-30 Nov 2010)

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010

Giveaway 13 Nov - 28 Nov 2010
Miera Won+Mystery Gift! (13 - 28 nov 2010)

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY
till 27th dec 2010 Miera Won Category Contest!

Nur's DarlingHaris Cakes & Cookies 1st Giveaway

Cake House!~
till 16th dis 2010 Miera Won 3rd Place

Athirah's Aunty First Giveaway

Athirah's Aunty First Giveaway
Miera Won! (12/11/2010-15/12/2010)

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!

GIVEAWAY yang PERTAMA dari balancing! balancing! balancing!
Miera Won! (I jan 2011)

Playground Suggest You This

Related Posts with Thumbnails

First Giveaway Cahayamylife

First Giveaway Cahayamylife
Miera Won! (13 dis 2010)

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY

ZIRCON ON9 SHOP 1ST GIVEAWAY
Lucky Followers! (3 jan 2011)

Contest TEKA TEKI

Contest TEKA TEKI
Miera Won! (01 - 10 dis 2010)

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite

Cake Moments Contest by Reza-Nani-Delite
MieraWon 2nd Place (till 14th jan 2011)

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010

Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010
miera won! (till 15th jan 2011)

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest

Tazpunyeblog's 3rd Year Anniversary Contest
miera won 2nd place! (till 15th jan 2011)